Koulutus 

Kesäkaudella 2020 järjestämme tottelevaisuuskoulutusta Tampereella Niihaman Palveluskoirakentällä (kts. osoite alla):

  • Ohjattua koulutusta torstaisin klo 18 alkaen
  • Omatoimitreenit sunnuntaisin klo 10-12

Maastolajitreenit:

  • Seuran hakuryhmä harjoittelee pääsääntöisesti Sorilassa. Hakuryhmään mahtuu kaudelle 2021 mukaan pari uutta, sitoutunutta harrastajaa. Lisätietoja  kiira@tpkh.fi
  • Metsä- ja peltojälkiharjoituksia järjestetään kesäkaudella lähes viikottain, kysy lisää eija@tpkh.fi 

    Maastoryhmiin haluavien suositellaan osallistumaan ensin kenttätreeneihin.

Viikottaisten treenien lisäksi järjestämme vuosittain pennuille/aloittelijoille tottelevaisuuskurssin, jolla pääsee harrastuksessa alkuun ja jonka jälkeen voi jatkaa viikottaisissa treeneissämme. Lisäksi järjestämme vierailevien kouluttajien tottelevaisuuskoulutusta ja leirejä. Ota TPKH:n Facebook -sivu seurantaan ja seuraa kotisivujemme "ajankohtaista" -osiota, niin kuulet ensimmäisenä tulevista koulutuksistamme.

Koulutuksiimme ja seuramme jäseniksi ovat tervetulleita kaikki ohjaajat kokemukseen ja koiran rotuun tai palveluskoiraoikeuksiin katsomatta. Koulutuksiemme pääpaino on kuitenkin palveluskoiralajeissa, emmekä tarjoa esimerkiksi ongelmakoira- tai hihnakäytöskoulutusta. Näitä tarjoavat lähialueen useat koirakoulut. Lisää palveluskoiralajeista ja palveluskoiralajien tottelevaisuusosiosta voit lukea esimerkiksi Suomen Palveluskoiraliiton sivuilta. 

Niihaman Palveluskoirakenttä

Luhtaantie 15, 33560 Tampere

TPKH:n Facebook